Дисонанс

Надежда Шершун
Десяток. Тисяча. Мільярд.
Для когось карти, а комусь - і кості.
Усе життя - це просто гра в більярд,
А ми усі - лиш тимчасові гості.

Згоріть дотла за раз в одну хвилину.
Розтанути від доторку долонь.
Такий от дисонанс.Скоріш всього, загину
Від пострілу твого в районі скронь.