М. М. М

Михаил Онищенко
Чарівна  і  мила  М.М.М.,
І  рухи  твої  як  у  грації,
Тебе  я  бачив  лише  один  раз,
А  вже  звучать,  звучать  овації...

Ти  ввічлива  й привітна,
І  зовсім  непримітна.
Ти  мовчазна  й  грайлива,
А  будеш  ще  і  щаслива...

Бо  ангел,  твій  хранитель,
Тебе  оберігає.
А  ще  молодий  «мужчина»,
Давно  тебе  кохає...

              26.11.2015.