Confuza

Гуцу Михаела
Zimbet de durere
Al toamnei tacere
De glas
Cu singerii
Sulfetul-mi roade
Ma maninca o cioara
Ca sufocind in duhoare, cind
Ora bare
Eu voi cadea din picioare
In gindul meu
Eu ma ridic spre Dumnezeu
Si-astfel ma duc
Pe-un ciolan de cuc
Ce ma poarta
In sus, la cer
Si-n jos, la gropnicer
Raminind cu o floare moarta.