Не Прыдбаеш а Ничога!

Сергей Ассенджо
Не прыдбаеш а нічога
Дзеб ты не радзіўся
Ні у полі не ў моры
Дзеб ты не спыніўся

Не прыдбаеш і нічога
У свеце не загубіш
Не прыдбаеш грошаў
Спаць спакойней будзеш

Не прыдбаў ты а нічога
А бог даў прабіўся
Нос у высь не задзірай
Кабы не зламіўся

Не прыдбаеш і нічога
Мір заўжды з табою
Ёсть у сэрдцы полымя
Будзе конь ды зброя

Не прыдбаеш а нічога
Перад кім в адказе
Хіба што перад сабой
Хоць у гэтым шчасце

Я нічога не прыдбаў
Так жіву ў свеце
Дрэнна зараз на душы
У сэрцы лёд і смецце