Лiфт i запах ностальгii

Sorokin -Drug Rafieva
(найпростіший симулятор для бажаючих повернення славних часів СРСР)


для курців:
покличте парочку друзів курців. Разом з ними підпалите свої сигарети і викличте ліфт. Всі троє повинні зайти в ліфт і кататися, продовжуючи курити, з поверху на поверх до тих пір, поки не зустрінеться хто-небудь з сусідів.

для тих, хто не курить:
покличте трьох друзів курців. Нехай вони запалять свої сигарети і тричі проїдуть з першого поверху на останній і назад, а після цього приїдуть на ліфті до Вас і, галантно вклонившись, запросять приєднатися до подорожі.