Богом даний

Надежда Старостина-Котенко
На хмариночці біленькій,
Хлопчик грається маленький.
І таке ж воно гарненьке,
Синьооке, чепурненьке.
Біля нього янголятко-
Доглядає за малятком.
Пестить сонячне проміння,
Крихту божого створіння.
Янголя - його безпека.
Скоро з’явиться лелека,
Однесе дитя швиденько,
В хату, де чекає ненька.