***

Анастасия Ткаченк0
Твої демони - мої крила,
погляд твій - то мiй хижий звір.
Я не знаю, що б я робила,
не зустрінь я тебе в мить зневір,
в проклятущую хвилю мовчання,

що тремтіло в повітрі лихім.
Чи то доля, чи то покарання -
я ще точно не знаю. А втім,
мені байдуже. Ти - моє небо,
персональний Хаос на землі.
Бережи мене, рідний, лелій.
Твоя близькість - моя потреба.