Д вчина мр

Миша Стан
Дівчина мрії

Я так довго на тебе чекав,
Я не знав, я шукав дороги,
Кожен вечір альбом я гортав
Моє серце повне тривоги.

І до чого забуті пісні?
На порозі сніг замітає,
Пам"ятаю казку в ті дні,
Твоя душа у небі десь літає.

Приспів

Минають дні, минають ночі,
В зимі я бачу твої очі...
Погляд очей твоїх мене чарує,
Любов у серці моїм завирує!

Я до тебе так довго ішов,
Шукав тебе між прохожих,
І таки нарешті знайшов
Дівчинку, на мрію схожу.

Не тікай від мене, зажди,
Стань сенсом мого життя.
Будь зі мною ти назавжди,
Не губи щире моє почуття!

Автори: Міша Стан, м. Київ, 23 листопада 2015 р.,
Олександр Гнетило,  с. Матійово, 23 листопада 2015 р.