консилiум

Макин Тоша
боги зібралися на консиліум
що ж робити з цією планеткою
скільки ж їх з'їхалось 
дивись у нічне небо
як знервовано спалахують
вогники їхніх цигарок

=============================

огоньки папиросок
нервно вспыхивают
в ночном небе

сколько же их съехалось!

что же делать с этой планеткой
консилиум
боги