Hope eng - Надiя

Олеся Райська
 
 Я - відбуваюсь
       Моє дієслово
         Слово діє
            Моя надіє!

 Ти відчуваєш!
 (Теперешній час)
 За крок до тебе
 За мить, за подих
 За слово - лише для нас
 Наш діалог
 Ти відчуваєш?
 Мовчиш не знаєш
 Що відказати
 Гаразд - мовчи
 Надіє! Просто лічи
 Серцебиття - не каяття

 Знову і знову
    Моє дієслово
       Слово діє
          Моя надіє!

 Я - відбуваюсь...