Безтурботнiсть

Кирилл Кучеров
Випьєш в тиші трохи віскі.
Позіхнеш, дивлячись в камін.
Солод вб'є весь смуток мізків,
Ніби скаче поміж піхотних мін.

Льод розтанув у нічному дні,
Але не за місячним вікном.
А в моніторі, ніби у страшному сні,
Біль холодний, наче сніжний ком.

Спирт за вогнем тіло зігріває.
Душу гріє вже вчорашній день.
У житті ніхто й нічого не знає,
Все череда безкінечних зіткнень.