День народження

Елена Мациборская
Ліванов з Ширвіндтом курили люльки,
Прозорих танцівниць шукав Дега,
Кличко з*ясовував щось з Кольтом,
На Маяковського кива злегка,
А той читав вірші про флейту,
Ось Кікабідзе сумно заспівав,
Тут знову Кембербетч усіх дістав,
Я принесла трояндове варення...