Пiгулки щастя - проза

Тамара Борисовна Маршалова
- Мамо, - запитало мале дівча, вкладаючись спати, - а чи існуть пігулки щастя?
- Напевно,  що існують, - відповіла матуся.
- А тоді, де їх можна купити?
- А тобі навіщо? Хіба ти не щаслива?
- Щаслива. Дуже щаслива, - відповіло дівча. - Тільки я хочу, щоб поруч зі мною  всі-усі були щасливі.
- Усі щасливі? Ти дійсно цього хочеш, так? - запитала матуся. - Тоді слухай...

Левкові сумно - загубилась "притулянка"...   

Читати в рецензії:

http://issuu.com/angelyatko/docs/angelyatko_full/6