В рш-рекв м

Миша Стан
ВІРШ-РЕКВІЄМ

Скоро ось мине вже рік,
Як тебе немає з нами...
Чи то Ангел-охоронець не вберіг,
Чи то Бог забрав тебе до мами

Час невблаганно так біжить,
Та йому із пам'яті не стерти
Те, що у землі рідній лежить
Герой, який не побоявся смерті!

Герой, який у час буремний
Став на захист України.
Подвиг твій не є даремний -
Його не заховають між "руїни".

Про тебе пам'ять буде жити
У наших душах і серцях,
Тобі багато довелося пережити -
Того, що ми не бачили і в снах.

Гідно ти прожив своє життя,
Показав нам, як то має бути,
Ти подарував нам мир і майбуття,
І ми не маєм права це забути.

Дорогу ціну ти заплатив за нас,
І за це тобі ми вдячні щиро,
Та жаль, вогонь життя твого погас -
Спочивай тепер із миром...

... Скоро ось вже рік мине
Як тебе немає з нами, Саша,
Та напевне знаю я одне:
Ти - наш біль і гордість наша!

Про тебе знають і старі й малі,
Пам'ять живе у нашім серці,
З любов'ю - рідні, друзі, вчителі,
А також твої односельці...

Автор: Михайло Стан, 22 листопада 2015 р.