М й смуток розв ють

Надежда Рубан
    Мій  смуток  розвіють.
      
Вітер  мелодію  наспівує  свистом,
Одинокий  місяць  на  небі  зійшов ,
Засипала  осінь стежину  вже  листом,
Якою  до  мене  ти  йшов.

Розтане  світанок  у  срібнім    тумані,
І  днина  новенька  загляне  у  вікно ,
Лиш  спогад  про  ночі  таємні ,  кохані,
Підуть  в небуття   заодно.

Розвіють  мій  смуток, сьогодні,   вранці,
Взявшись  за   руки  сонечко  з  небом ,
Закрутять  з  собою  у  радіснім  танці,
Незабутній  вальс  з  листопадом.

Вороних  запряже  листопад  в  зміну  грудню,
Повезе  мене  грудень  у  нові  світи ,
Де  я  свою  долю  нарешті  зустріну,
Де  будемо  вдвох  назавжди.

І  я  поховаю  в  зими  заметілі,
Одинокі  холодні  всі  ночі ,
І  буду  у  щасті  і  трепетом  в  тілі,
Дивитись  в  закохані  очі.


Автор ; Н.П.Рубан.