Всем злодеям...

Майгаи
     Всім лиходіям...

 Любов до рідної землі
 Де тебе мати народила,
 Де ти зростав в коханні,
 Рідними людьми...
 І де зростала твоя сила!

 Де ж та любов,скажи,мій друже?
 Чи може ти її згубив?
 Чи може ти кохав не дуже,
 І рідний край свій розлюбив?

 Чому любов твоя зникає,
 Як тільки ти виходеш в Світ?
 Неначе Світ, то злиднів зграя,
 Чи лишень "яструбів" то зліт?

 Невже ж ти народився крадієм,
 П*яницею,чи наркоманом?...
 Ні! Твій День народження є Днем -
 Надії Бога,що проживеш ти бездоганно!

 Я знаю,що сказати можеш,
 Що Світ жорстокий,що таке життя...
 Та ні,мій друже,це не Правда!
 Це все придумала пітьма!

 Якщо Любов твоя у серці
 Та лише СоВістю ти жив,
 То значить ти знайшов ті дверці
 І Світ цей серцю підкорив!

 Немає сили вище за Любов!
 За ту Любов,що в серці бережем
 І не здолає її ні пітьма,ні кров,
 Бо то сам Бог,що в серці ми несем!

 Звернись до свого серця,друже мій!
 Звернись, поки іще не піздно...
 І підкори йому ти розум свій,
 Бо на Суді Всевишнім, буде вже запіздно...

 Де ж та Любов до рідної землі,
 Де тебе мати народила...,
 Де ти зростав в коханні,
 Рідними людьми...,
 І де зростала твоя сила?...

 21.11.15.