Моя люба

Планета Любовь
Ти моє сонце,
Ти моє небо,
Моя ти люба,
Я все для тебе...
Зорі в долоні я позбираю,
Я тебе люблю,
І ти це знаєш.
Квіточка моя,
Моя маленька,
Зіронька моя,
Моє рідненьке.
Як оті люди в душу плювали,
Як оте небо негодувало.
Ми все здолаєм,
Все переможем.
Ми отим людям душі стривожим!
Щоб не плювали,
Цього не треба!
Кращє до Бога,
Кращє до неба!
Сонечко моє,
Моя мала ти,
Все зрозумієш,будеш долати!