Як спомин

Николай Андриец
   *   *   *
За спиною вже - нікого.
Батько, мати біля Бога.
Ми зосталися з сестрою.
Як два поля під стерньою.
Батько вмер, а жито сходить,
Навесні буде, як спомин.
Зажурилась стара хата,
Вік одній їй доживати.
Обрізає пуповину,
Мені, рідна Україна...

03.11.2015. Третя година ночі.