Кожний подих за тебе

Елена Марфич
У зниклих годинах на денний час,
Дарує душа свій поцілунок...
Яке життя готується для нас?
А маяття в голові таке підступне!
Дівочих думок голослива порада,
Моїх тепленних рук політ.
Та крізь блукає одна лише зрада,
Мій туманний цей наповнений світ...
Дівочих сліз прекрасне соло,
Де б ти не був, блукаючи десь.
Дихання їх поряд в покої,
Назавжди запам'ятають тебе.
Дівочих сліз прониклива доля,
Здіймається поверх мене ніч.
Такая вже моя вирішлива воля,
Що в сердце моє ти дуже проник.
Дівочих сльозей загадливість дика,
Що у собі вони можуть нести?
Їх душа глибинна й тиха,
Вони можуть міст із почуттів сплести.
Ти десь там, далеко або близько,
Касаючись моїх дівочих очей.
Я з тобою взлітаю високо та низько,
Ти даруешь мені сотні важливих речей.
Крізь стіни цих довгих білих днів,
Я кожний подих відчуватиму за тебе.
Заповнена уся із твоїх снів,
Я помолюсь до небес за грішную себе.
І покров дівочих сліз завжди,
Матимуть силу берегти любов.
Щоб за тебе життя розливати,
Аби ти був захищенним знов.