Минають днi, минають ночi

Михаил Онищенко
           Минають  дні,  минають  ночі.


Минають  дні,  минають  ночі,
І  ми  йдемо  у  небуття.
Та серце  це  сприймать  не  хоче,
Але  життя,  таке  життя.

                У  світі  все  має  початок,
                Також  у  всього  свій  кінець.
                І  хто  з  нас  добрий  на  початок,
                Той  просто,  просто  молодець.

У  світі  є  багато  горя,
Але  і  щастя  також  є.
Нехай  їх  буде – ціле  море,
Усе,  усе   воно  твоє.

                Щасливим  бути  не  вагайся,
                Щасливим  будь  і  не  терпи.
                Ти  тільки  кожен  день  старайся,
                Сміливо  йди  ти  до  мети.

                20.11.2015.