На вокзалi

Прыйма Юрий
Дай, дівчино, подивлюся,
Чи в твоїх очах сміюся...
Чи стрічаю там веселку,
Чи нудну я граю сценку?

Чи цікавий я тобі?
Ти лише скажи мені...
Ти для мене особлива,
Як та ніч, тепер, мінлива...

Я тебе, мабуть, кохав,
Як за руки ті тримав...
Як стояли на вокзалі,
Погляд твій в мені надалі...

Я не знаю чи це сон,
В сні, мабуть, нема вікон...
А отут з вікна твій голос,
У руці моїй русявий волос..

Між думками ти тепер,
Знаєш, я тебе не стер,
Як той слід від олівця,
Тут тебе залишив я...

Я, можливо, повернуся,
Чи тобі колись приснюся...
Там тебе зустріну далі:
На порожньому вокзалі..

24.01.2015