Любов

Прыйма Юрий
Здається, любові не треба нічого:
Грошей чи суперників, переживань...
Їй також, напевне, не треба нікого,
Крім серця палкого та щирих бажань...

Їй не важливо хто ви та звідки,
Скільки у вашій кишені грошей...
І не шукатиме таєнство свідків,
Вона уникає підступних людей...

Любов усуває будь-яку відстань,
Вона є не важлива для почуттів...
Довго шукає єдину ту пристань,
Яку не зламають пориви вітрів...

16.02.2015