Зрадливими

Прыйма Юрий
Не дивися очима зрадливими
У мої нелюбов'ю зраджені очі...
А ми колись були щасливими,
Колись шукали зустрічі щоночі...

Не промовляй словами підлими,
Цілим списком фальшивих фраз...
Любов на тебе лилась відрами,
Ти зраджувала вже у котрий раз...

Як тобі було, позволь я запитаю,
Торкатись губ і не кохати зовсім?
Чому все так було, я ще не знаю,
Мабуть, біда моя живе у тім...

Позволь не бачити тебе ніколи,
Забути, наче сон, твої усі слова...
На наших фото зараз ореоли,
Любов моя, як у пітьмі, одна...

25.03.2015