Крила вiчностi

Прыйма Юрий
Уламки вічності в моїх руках,
Рішуче доля стала на порозі...
Застили ми в любові у роках,
Слова промовити не в змозі...

У нас з тобою наче два крила,
Любові й долі - вічності напевно...
Своє ж крило мені ти віддала,
Хоч я казав, що віддаєш даремно...

Без тебе в вічності так пусто,
Навіщо мати разом два крила,
Якщо тобі без них так тісно,
Ходити там, де вже мене нема...

Я злітав на наших двох крилах,
Шукав любові во своє спасіння...
Гукав тебе на людних берегах,
Знайшов лише я своє божевілля...

Ці два крила: любові й долі,
Без тебе разом не живуть...
Вони без тебе босі й голі,
Тебе шукають і тебе зовуть...

Без тебе їм лиш розлетітись,
Летітимуть кудись в чужі гаї...
Без тебе я так хочу загубитись,
І відшукати крила вічності мої...

05/04/2015