Мiст

Прыйма Юрий
Заговори зі мною ще хоч раз,
І, навіть, без емоцій - говори...
Хоча любові нашої уже не час,
Душі втомлені з моста зійшли...

Стоять навпроти безпритульні,
Загублених тут ніхто не шукає...
Щастя злетіло за декілька днів,
Образ любові між нами зникає...

Не вимовлять очі любові слова,
В мовчанні не знайдеться змісту...
Любов, що була, за рікою втекла,
Залишила ноти твому піаністу...

27.04.2015