***

Прыйма Юрий
Покажи мені свою неповторність,
Досконалість зеленого погляду...
Заплаче старий на білу старість,
А ти не покажеш навіть подиву...

Заведи мене в своє бездушшя,
Зачаруй словами солодкими...
І убий мене на роздоріжжі,
Руками, що стають мокрими...

Розкажи, тремтячим голосом,
Як ти мене не врятувала...
Крокуй примарним світом,
За літом, якого чекала...

13/11/2015