Листи

Прыйма Юрий
Пишіть листи про наболіле,
Чорнилом синім напишіть,
Про те, що вже давно згоріле,
Про ту, невикохану мить...

І відправляйте раз в ніколи,
Тому, кого давно нема...
Нехай листів - великі гори,
І пам'ять душу обійма...

16/11/2015