кохання

Ерёмин Валерий Алексеевич
Про тебе мрію я,в рожевих снах
І думки за тобою мої линуть,
І серце моє б`ється, наче птах.
Так спогади в моїй уяві діють.

Прийди, моя кохана-ти прийди...
Без тебе так нестерпні мої муки
І біль мою від серця відведи.
Нема життя з обіймами розлуки.

Як тільки бачу я-твою красу,
Солодке набіга оціпеніння.
Своє кохання я-тобі несу.
Воно ж таке,як сонячне проміння.


Від повені кохання захлинусь,
В нестямі обійму твої коліна.
Тобі в своїм коханні віддаюсь,
Бо ти моя,єдинна королівна.

З тобою ми здружилися на вік,
Все пройдене життя поруч з тобою.
-Моя дружина. Я твій чоловік.-
Поєднані любов`ю неземною.

Натхненням надихаєш ти мене,
До тебе пригортаюсь, мов дитина.
Моє кохання квітами цвіте
І ти його- дбайлива господиня.

Я кожен рух і погляд твій ловлю,
Бо в серці стугонить кохання жаром.
Я жду твого кохання і молю,
Обпоєний чарівним цим відваром.

Відколи ми зустрілися у двох
Ти все моє життя заполонила.
Ти - біль моя , ти доля, ти мій бог...
Твоя любов мене заговорила.