***

Михаил Онищенко
Мені  уже  за  шістдесят.

Мені  уже  за  шістдесят,
А  хочеться,  щоби  шістнадцять.
Я  прочитав  число  назад,
І  посміхнувсь – мені    шістнадцять.

А  скоро  буде,  двадцять  шість,
За  рік  живу  я – десять  років.
Як  проживу  ще  років  шість,
То  вже  не  схочу  таких   кроків.

Не  буду  читать  літа  назад,
Не  важно  скільки  тих  там  років.
Дивитись   буду  все  вперед,
І  не  робити  дурних  кроків.

          16.11.2015.