Передсмертна записка переписка

Миша Стан
ПЕРЕдсмертна заПИСКА (ПЕРЕПИСКА)

Моє серце розбите на друзки
Уже не зліпиш його самотужки
Винуваті у всьому мої подружки
Мене врятує лише шмат мотузки

Навіщо я був хлопчиком чемним
З серцем коханням обпеченим
Другий стане твоїм нареченим
Пора покінчити з життям цим нікчемним

Ручка на столі і аркуш паперу
Я їх у руки свої тремтячі беру
Усе життя як кіно перед очима
Стілець і мотузка за моїми плечима

Та мною поважна причина керує
В голові мої буря емоцій вирує
Таке це життя несправедливе
Як і кохання моє нещасливе

Ні співчуття не чути ні розради
Ніхто ніде мені і так не радий 
Це буде єдине правильне рішення
Усіх бід моїх швидке вирішення

Мій номер у тебе у чорному списку
Пишу я для тебе передсмертну записку
Надіюсь ти скоро її прочитаєш-побачиш
І може за мною тоді ти трохи заплачеш

А я на тебе уже дивитимусь з неба
Мені уже твого кохання не треба
У свій час ти на мене не звернула уваги
А тепер читай останні мої слова з бумаги

Я так більше жити без тебе не зможу
На землі місця собі ніяк не знаходжу
Я покидаю життя це нестерпне
Та ось уже кров у венах моїх терпне

Автор: Михаил Стан, с. Угля, 15 ноября 2015 г.