подружжю друзiв на рiчницю Н. С. та Г. Р

Иван Славко
щоразу зранку цілую,
після страхів польоту над містом вночі
з тобою єдиним - не треба ракет у політ,
не треба ніг для бігу
лише пташа серця тьохкає так відчайдушно
як себе ти заводиш у безвість
пташина - б'ється об клітку інших нелюблячих я