Туманное утро. укр

Ирина Бондарь Левобережная
ТУМАННИЙ РАНОК

Жовтий лист постукав у вікно.
Заблукав в ранковому тумані...
Вітер, розриваючи панно
Білосніжне, в диво-казку манить,

Відкриває клени – навмання,
Чи вербу зажурену в печалі.
На барвисте осені вбрання
Наче хтось накинув білі шалі…

Я в примарний ранок увійду.
Губляться там кроки і хвилини…
Не знайти в чарівному саду
Приворотних ягід горобини.

Лиш вологий кетяг бузини
Виткнеться - дарунком із туману.
Чи примарна постать - з глибини
Приспаних бажань - введе в оману.
05.11.2015