Анабеоз

Князев Дмитрий
Коли тебе так підло зрадили
І щире серце вщент ізранили
Коли в душі гірка біль колится
І навкруги щось дивне коїться

Коли не знаєш куди дітися
Втекти б подалі і напитися
Не можуть друзі щось порадити
Вже досить нею стільки марити

Коли нема пісень по радіо
В думках цілуєш її лагідно
Всю ніч не спиш,та що подіяти
Вона не прийде,годі мріяти

Світ не такий,анабіоз минув
Жив уві сні і там щасливим був
Ти кажеш,мов любов не має меж
І знов,у снах,до неї стрімко йдеш
              14.11.15
"Не чіпай мене,я сплю!Навкруги анабіоз..."