Минуле кохання!!!

Мира Лис
Чергова телефонна розмова,
Чергова телефонна сварка,
Мов стріли пронизують серце слова,
Від них навпіл розривається душа.

Чергове вияснення стосунків,
Черговий великий скандал.
У мене не залишилося твоїх подарунків.
У серце ти мені загнав кинджал.

Тільки є одна проблема,
Яка душу мучить мою –
Ти моє минуле кохання
Ти – мій гріх і бажання.