Наше життя!!

Мира Лис
Чиюсь дорогу ніжно вкрили квіти,
На іншій терен і полин росте.
Адже буває все на світі
І життя завжди чомусь таке складне.

Буває,хрест заставляє важкий нести,
А може просто з ніг збивати.
Буває,дуже вже воно складне,
І виживає у ньому сильніший!