потешное

Тёпленькая Пошла
а у мурзика в горле музыка,
а у тузика в горле рык.
за то мурзику чешут пузико,
а у тузика нервный срыв.

а у тузика тоже пузико!
а у мурзика тоже нрав!
грелку тузику - будет музыка,
а у мурзика - грозный мяв.