Бузок i тюльпани

Михаил Онищенко
      Бузок  і  тюльпани.
               
На  двОрі  вже  осінь,  заплакана  осінь,
і  вітер  наносить  нам  холодів.
А  в  серці  тюльпани,  як  тії  орлани, 
їх  бузок  своїм  цвітом,  сам  і  зігрів.

Бузок  і  тюльпани,  їм  пишуть  романи,
складають  вірші  і  співають  пісні.
Та  я  їх  застану,  їх  я  дістану,
коли  буде  тепло,  уже  навесні.

Червоні  і  жовті  та  білі  тюльпани,
приємний,  духмяний  той  запах  квіток.
Ви  ніжночарівні  як  ті  меломани,
і  друг  мені  вірний,  квітучий  бузок.

Коханій  в  дарунок  несу  я  тюльпани,
а  також  духмяний,  найкращий  бузок.
Я  щастя  тобі  бажаю  кохана,
великого  щастя,  аж  цілий  візок.

              12.11.2015.