Пам ятi сестри матеi

Клавдия Дмитрив
         ПАМ’ЯТІ СЕСТРИ МАТЕЇ

Догоріла ось ще одна білая свічка,
Обірвалася нитка людського життя.
Труно закрилося прибраним  вічком,
Та пам’ять про сестру не піде в забуття.

Матею-сестру ще зі школи я знала.
В шкільних коридорах зустрічались не раз…
Господу дальше служить вона стала,
Та піти в інший світ вже прийшов її час.

Поради Матея могла усім дати,
Молитись навчала маленьких дітей.
До Причастя дітей могла теж готувати
Й порадить могла будь–кого з людей.

Молилась за всіх,кого знала й не знала,
Небайдужа була до людської біди.
Про здоров’я при зустрічі завжди питала,
Й на землі залишила свої світлі сліди.

То ж Царство Небесне сестрі нехай буде,
А світлая пам’ять у наших серцях.
Матею–сестру пам’ятають всі люди,
Бо прекрасна людина була в наших очах.

         11.11.2015 р.