Ноу комент

Мария Мартышкина
Я не залишу навіть комент
до чого вбогі балачки
І так від слів пекуча втома
Розлилась мірно по душі.
Що значить слово? Кілька звуків
Повітря трепіт, і всього.
Але чому тоді розпука
Моє розрізала чоло?
Була як вітер – ти не вгнався
Водою танула в руках
Як небо, маревом прекрасним
Тобі являлася у снах.
І як вогонь, я зігрівала,
Та мимоволі обпекла.
Мого пекельного запалу
Ти не утримав би в руках.
То прощавай, колись коханий,
Моєму серцю дорогий
Далекі відстані між нами
Навіки вічні пролягли.
Я не твоя, і вже не буду.
Нажаль, і ти давно не мій.
Та обійдемося без бруду,
Без зайвих слів, як ти хотів.
Я ж надто горда – добре знаєш,
мене такою полюбив.
Як пощастить, то відшукаєш
Моє «сумую» між рядків.
В ночь с 17.10.2015 на 18.10.15