Це не те

Торговка Воспоминаниями
Це не те, щоб дійсно-таки любов,
не плавиться серце моє.
Але чомусь трішки скипає кров,
коли поруч ти є.
Чомусь так тепло і добре в душі
від ніжного дотику рук.
Особливо спекотно, коли вночі
чую в двері твій стук.

Це не те, щоб дійсно-таки жага,
А просто бажання поряд
Відчувати себе дитям, простяга
Руки тобі у сповідь.
Відчувати твій запах скрізь,
ніби інших немає зовсім.
Ти сам в мою душу заліз,
ти сам створив мою осінь.

Це не те, щоб мій сенс життя,
це просто його частина.
Не кажу, що нема вороття,
бо піти назад завжди встигну.
Піти назад я ще зможу,
але нащо? Ти ж тут.
Без тебе на все я спроможна,
самотність - це мій атрибут.

Це не те, щоб дійсно-таки любов,
не плавиться серце моє.
Але чомусь трішки холоне кров,
коли поруч немає тебе.