Настала осiнь за вiкном

Вадим Ферзь
                Настала осінь за вікном,
                На землю впала, наче злива.
                Махнула золотим крилом,
                В бурштин дерева нарядила.

                І простелились вже тумани,
                Пішли на скошені поля,
                Іскринками в імлі рум`янiй
                Умилась вогнянна зоря.

                Дерева здалеку горять,
                Стоять у пурпурі гаї.
                Долини радісно димлять,
                Стежки розкинувши свої.

                Блiднiше стала синьова,
                Дощi низають ожерiлля,
                А вітер листячко зрива -
                Воно на сонці помарніло...
                Лютий, 1999р.