Люблю весну!

Вадим Ферзь
              Люблю, коли тепла на вітах море,
              Люблю, коли димок пливе все вгору.
              Люблю, коли хмарки в лазурі тонуть,
              Люблю, коли дроти від вітру стогнуть,
              Люблю, коли гримить найперший грім,
              І радісно трясеться увесь дім,
              А на поля сідають чорнi круки,
              I видають  при цьому хриплi звуки,
              А там, за візеруночками нив
              Яскраво-жовтий колір хтось розлив,
              Я аромат кульбаб вдихати стану,
              І ще раз у небесний простір гляну,
              Милуюся я смарагдовим гаєм,
              І соловейко дзвiнко заспіває
              Цю пісню лише одному мені,
              Як розквіта кульбаба навесні.
              Люблю, коли бузочок розквітає
              Нiчого красивiшого немає.
              Люблю дивитись на дерева білі,
              Як пух суцвіть гойдається на гіллі,
                І я замріюся, засну...
                Люблю весну!