Ти природу зберiгай

Вадим Ферзь
Ти природу зберігай -
Луг зелений, сад і гай
І усе, що є навколо,
Ти не знищуй це ніколи.

Ти у молодім садочку
Посади хоч дві квіточки,
І турбуйся ж, доглядай,
І любуйся, поливай.

Посади малі деревця
І полий їх із відерця,
Поки з'явиться їх цвіт -
Ще гарнішим стане світ!
Січень, 1999р.