Оставь мне. укр

Ирина Бондарь Левобережная
Залиш мені!
Хоч спогади - залиш
На тих стежках,
Де ми удвох ходили...
Не заплете
Слідів твоїх - спориш.
Я знов, і знову
Там блукаю, милий...

О, ні, не я!
Від мене лиш марА
Лиш тінь гінка,
Сновида одинока...
В очах -
Застигли мука та жура.
А в серці -
Давня музика
Висока.

Мелодія,
Що їй нема кінця
Буденний світ
Підсвічує спроквола...
Та їй несила
Зрощувать серця...
Уламками надій
Брожу по колу...

20.10.2015