Осенняя мелодия. укр

Ирина Бондарь Левобережная
Осіння мелодія

А осінь
Вже холодними крильми
На нашу долю хмару насуває...
Та досі
Ідемо у парі ми.
Мелодію кохання серце грає.

Від того,
Що ти вірний лиш мені.
Що щастя в душах сяйвом розлилося.
Таке, що не намрієш уві сні.
Що ми з тобою -
Разом йдем у осінь.
05.10.2015