Восеньскi крок

Сергей Борисовец
ВОСЕНЬСКІ КРОК

Кружыць ветрык лісток —
у паветры той ляціць.
Першы восеньскі крок —
кружыць ветрык лісток…

Жоўты колер вабіць зрок
і агеньчыкам гарыць.
Кружыць ветрык лісток —
у паветры той ляціць.

15 январяа 2013г., Минск