Ось пiсля дощику з явилась

Вадим Ферзь
                Ось після дощiку з'явилась
                Веселка різнобарвна.
                Земля краплин дощу напилась,
                Пора духмяна, гарна.

                Розкрились білії тюльпани
                I піднялись до сонця,
                Роса на пелюсточках гарних
                У полисках червонця.

                Моя душа залепетала
                Від  красоти цієї,
                Мені часу, як завжди, мало,
                Щоб любуватись нею!
                Листопад, 1999р.