ми у мегабайтах

Москаленко Анастасия
виміряти відстані у мегабайтах,
зберігати тебе в закладках,
шукати себе нового на сайтах,
закриваючи старі вкладки.

жити в світовій павутині,
плутати віртуальність з життям,
загубитись в реальній рутині
і не піддаватись почуттям.

так пролітає життя на екранах,
у сотнях кодів, знаків та пікселів,
та не гояться на серці ті рани,
що в реальності ти залишив.