Пiсня господаря щедрiвникам

Азгор
Гарно, ой гарно мені заспівайте!
Ніби дзвіночки сріблясті лунайте
Вісники щастя і гарної Долі,
Від благодатної, Вишньої Волі!

Чисто, ой чисто, як перший потік,
С гір що в долини смарагдові втік,
Пісню ведіть всі разом без зупину,
Щоб була чутна на всю полонину! 

Світло, ой світло мені посміхайтесь!
Щедрих гостинців моїх не цурайтесь,
А забирайте їх всі за собою,
Як бо накличете гарную Долю!