Мандрiвник

Вадим Ферзь
                Вечір опустився. Небо зеленіє,
                І густі тумани простяглись в степах.
                Я іду в долину, в серцi є надiя,
                Я такий щасливий, наче вільний птах.

                Я гадаю думку про життя щасливе;
                Де б мені сьогодні знов заночувать?
                На зеленім небі хмари, наче диво,
                І пішли з роботи люди спочивать.

                Мило на просторах; повіває легко
                Вільний та веселий синій вітерець.
                Бачу: випливає тихо з-за смереки
                Місяця тоненький білий гребінець.

                І в оцих долинах щасливіший всіх я,
                А тому щасливий, бо люблю свій край.
                І буяє в серці і кружляє вихрем
                Радість та, що плине  аж за небокрай.
                Травень, 2000р.